Myosotis Media Productions levert een diversiteit aan diensten aan particulieren en bedrijven.

Bedrijfs-/promofilms

Video wordt steeds belangrijker bij de keuze voor een bedrijf of product. Een bedrijfs-promofilm of productvideo helpt uw klant te kiezen voor uw product. Samen stellen we de doelstellingen voor de bedrijfsfilm op en vertalen we deze naar een script. Vervolgens plannen we de draaidagen zodat we het product, proces of uw bedrijfslocatie zo mooi en helder mogelijk op film kunnen zetten. Als laatste volgt dan de montage van het materiaal en uw controle en goedkeuring.

Passie voor je klant

Persoonlijke video interviews voor de financiële dienstverlening. Laat je klant op een unieke manier zien waar jouw hart door geraakt wordt!

Met een leuk video interview breng je variatie aan op de manier waarop je aan je klanten je expertise toont. De onderwerpen kunnen divers zijn. Dominique en ik helpen je graag je content super persoonlijk te maken zodat je klant ziet wat jou drijft en motiveert.

Kijk snel op passievoorjeklant.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Employer Branding Videos

Voor het aantrekken van nieuw personeel wordt door sollicitanten steeds vaker beoordeeld of de sfeer en werkzaamheden van het bedrijf passen bij de persoonlijke wensen. Werkgevers spelen hierop in met een Employer Branding Video. Hierin geven zij een natuurgetrouw beeld van collega’s, werkzaamheden, sfeer en omgeving.

Klik hier voor een aantal voorbeelden

Bedrijfsevents

Een blijvende herinnering aan uw bedrijfs-event. Dat is waar u Mysotis Media Productions voor vraagt. Met een multi-camera setup missen we niets van de dag/avond. Sprekers, artiesten, gezelligheid. Dit alles monteren we in een (korte) film die past bij uw huisstijl en bedrijfsvoering.

Klik hier voor een aantal voorbeelden

Bruidsvideo

De mooiste dag van uw leven. Maar ook de drukste! Daarom maakt Myosotis Media Productions voor u een film naar uw wensen. Een korte samenvatting van de belangrijkste momenten? Een compilatie van sketches en speeches? Een sfeerfilm van de gehele dag? U vraagt, wij draaien! Neem vooral contact met ons op om de details en uw wensen samen door te nemen.

Kijk voor ons aanbod op de speciale website: https://trouwfilm.myosotis-media-productions.nl/

Videoclip

Je band presenteren op Youtube is heel erg belangrijk. Samen met jullie maken wij een prachtige videoclip, die aansluit bij jullie muziekstijl en de sfeer van het nummer. Er zijn talloze mogelijkheden. Neem vooral contact op om hier met elkaar tot een geweldig concept te komen.

Klik hier voor een aantal voorbeelden

Concertregistratie

Heb je een geweldig optreden in de planning staan. Verwacht je veel publiek? Nodig ons dan uit om een registratie van het concert te maken. Myosotis Media Productions is gespecialiseerd in diverse pop-genres, maar kan bijvoorbeeld ook de audio- en videoopnames van een operakoor, quintet of orkest verzorgen.

Klik hier voor een aantal voorbeelden

Promovideo artiesten

Wil je je talenten als artiest aan de wereld laten zien? Maak dan samen met Mysotis Media Productions een promovideo van je werk. Of je nu schilder, beeldhouwer, acrobaat of circusartiest bent, wij brengen jou talent sfeervol en energiek in beeld.

Klik hier voor een aantal voorbeelden

Freelance cameraman

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een professionele cameraman die gewent is te werken met professionele ENG apparatuur

Freelance videoeditor

Ook voor uw montageklus kunt u terecht bij Myosotis Media Productions. We hebben de beschikking over een edit-set uitgerust met de NLE tools DaVinci Resolve, Adobe Premiere, AVID Media Composer en Vegas Pro.

eLearning en instructievideo

Myosotis Media Productions heeft ruime ervaring in het bouwen van eLearnings en het ontwikkelen van instructievideo’s inclusief screenscasts. Neem contact op voor de mogelijkheden.