Mijn naam is Sven Vogelezang en in 2018 ben ik het bedrijf Myosotis Media Productions gestart. “Myosotis” is de Griekse naam voor het vergeet-me-nietje. En daar draait het allemaal om. Met mijn camera leg ik herinneringen voor jouw vast om nooit te vergeten. En dat in de breedste zin van het woord. Heb je een mooi feest? Die perfecte bruiloft, een gaaf bedrijfs-event, of sta je als artiest te stralen op het podium? Ik maak er een mooie film van die recht doet aan jouw wensen.

Ook ten tijden van COVID-19 is het mogelijk om veilig opnames te maken ten behoeve van uw bedrijf of organisatie. Myosotis Media Productions gaat tijdens al haar werkzaamheden uit van het COVID-19 Protocol Audiovisuele Sector.

Het generieke COVID-19-protocol van en voor de audiovisuele sector is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij een audiovisuele productie. Het bevat gedragsregels en richtlijnen met betrekking tot hygiëne, voorzorgs- en beschermingsmaatregelen. Deze hebben als doel een zo veilig mogelijke werksituatie te garanderen tijdens de COVID-19-pandemie. Het protocol wordt onderschreven door de audiovisuele sector.